You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

We’re helping companies to adapt and change with managed COVID-19 worker safety solutions. Learn More

We’re helping companies to adapt and change with managed COVID-19 worker safety solutions. Learn More

Call Us Cart
Login / Register

Safety Is Our Mission

We are passionate about safety, and about ensuring that everyone gets home to their families at the end of every shift. In any industry where workers lives are at stake, Total Safety experts can show you how to reduce risk through monitoring, engineering, design, and training. When there is a need to take action, we can be there to help ensure prompt response and rescue minimize the threat to lives, property and the environment. 

Total Safety is Browz-gecertificeerd Leveranciersbeheer

Apparatuur en services voor industriële communicatie. Voor gebruik tijdens onderhoud, shutdown, turnaround en meer.

Communicatie

Total Safety levert apparatuur en services voor industriële communicatie die zelfs gebruikt kunnen worden in faciliteiten met de strengste eisen. Met de communicatieoplossingen van Total Safety kunt u de veiligheid verhogen door directe communicatie in noodgevallen mogelijk te maken. Tevens kunt u de productiviteit maximaliseren door medewerkers in staat te stellen om snel te communiceren tijdens een onderhoud, shutdown, turnaround, training, reddingsoperaties en noodsituaties, flessenwacht, brandwacht en boringwacht.

Meer informatie ›

Services voor noodmaatregelen voor kritieke operationele activiteiten. ademluchtsystemen, gasdetectie en -monitoring, planning voor noodgevallen.

Emergency Response

Dankzij de Emergency Response service van Total Safety kan uw bedrijf een noodmaatregelenplan samenstellen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te garanderen tijdens ernstige noodgevallen. Onze expertise in industriële veiligheid, ademluchtsystemen, gasdetectie en monitoring services in combinatie met een juiste planning helpen bij het creëren van een ideale werkomgeving voor goed geplande en veilige werkzaamheden.

Meer informatie ›

Uitrusting, technologie en processen om een ongevalvrije werkvloer te ondersteunen.

Materiaal & technologie

Total Safety streeft naar het consistent beoordelen en verbeteren van de uitrusting, technologie en processen waarmee een ongevalvrije werkomgeving gestimuleerd wordt, compliance gegarandeerd wordt en uw bedrijf te allen tijde efficiënt kan draaien. Wij hebben sterke samenwerkingsverbanden opgezet met de allerbeste fabrikanten in de sector om onze vakkundige services aan te vullen en u te kunnen voorzien van de beste producten voor de beste prijs.

Meer informatie ›

Valstop- en valbeveiligingsservices. Eliminatie en controle. Valbeveiligingsuitrusting, -systemen en -inspectie.

Valbescherming

De valbeveiligingservices van Total Safety (eliminatie/controle) kunnen volledig aangepast worden aan uw behoeften. Wij ondersteunen niet alleen uw streven naar een veilige werkplek voor uw medewerkers, we helpen u ook te voldoen aan compliance uitdagingen en houden daarbij rekening met operationele, budget- en milieubeperkingen.

Meer informatie ›

Brandbescherming, en test- en onderhoudsservices. Engineering-, ontwerp- en installatie (EDI)-services voor brandbescherming.

Brandbescherming

Total Safety beschikt over de mensen, programma's en processen die nodig zijn om uw totaalleverancier te kunnen zijn op het gebied van inspectie-, test- en maintenance services inzake brandbescherming. En omdat wij bijna 40 jaar ervaring hebben in brandbescherming en engineering-, ontwerp- en installatie (EDI)-services op dat gebied, is Total Safety een wereldwijd erkende marktleider voor brandbeschermingsoplossingen voor veel verschillende sectoren.

 

Gasdetectie- en monitoringsservices voor noodgevallen, turnaround, shutdown, en toegang tot besloten ruimtes.

Gasdetectie

Total Safety has the world’s largest fleet of gas detection and monitoring systems in any setting,  and our multiple points of detection can be deployed rapidly for emergency services, turnaround and shutdown applications, confined space entry, and applications where perimeter monitoring is required.

Een In-Mine Service Center (IMSC) staat dag en nacht klaar om service te verlenen. Inspectie en onderhoud van veiligheidsuitrustingen, veiligheidsaudit, -inspectie en -compliance.

In-Plant Service Center (IPSC)

Let us help you set award-winning safety records and lower your cost of operations with a Total Safety IPSC at your facility. Wij zijn dag en nacht op locatie met fulltime, opgeleide technici die u kunnen voorzien van alle veiligheidsservices die u nodig heeft.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Total Safety heeft een uniek, flexibel model voor bedrijfshulpverlening (BHV) opgesteld dat aangepast kan worden aan elke klant, site, medewerker en locatie conform de plaatselijke richtlijnen. Zelfs afgelegen locaties zijn geen probleem. Total Safety voorziet u van goed getrainde medische professionals, medische pakketten en diensten die aangepast kunnen worden om mogelijke servicehiaten te vullen.

VGM-personeel (veiligheid, gezondheid en milieu) De services omvatten databeheer, design en installatie, industriële hygiëne, siteonderzoek, expert-getuigen en nog veel meer.

Professioneel & technisch personeel

Het VGM (veiligheid, gezondheid en milieu)-personeel van Total Safety heeft expertise in de industrie en overheid en kan u helpen om te voldoen aan de nationale en regionale regelgeving. Onze professionele safety services staan garant om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en de omringende omgeving te verzekeren. En daarbij kunt u Total Safety altijd benaderen voor een uitgebreide reeks technische VGM-services, waaronder autorisatie- en databeheer van veiligheidsinformatiebladen.

Industriële ademhalingsbeschermingsservices en -uitrusting. ademluchtservices en -systemen voor gebruik aan land en offshore.

Ademhalingsbescherming

Wend u tot Total Safety voor industriële ademhalingsbescherming en services waarop u kunt vertrouwen. Total Safety beschikt over een compleet assortiment industriële ademhalingsbeschermings- en ademluchtservices voor on- en offshore gebruik

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel voor alle projecten. SSP-management, projectuitvoering, HR, training en uitvoering in het veld.

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel

Total Safety beschikt over opgeleid en ervaren veiligheidspersoneel en processen zodat u ervan op aankunt dat we alleen de beste safety experts aan uw projecten toewijzen. Of u nu vertrouwt op onze veiligheidstechnieker of veiligheidswacht, u kunt er altijd vanuit gaan dat onze hoge standaards de veiligheid en efficiëntie vergroten en uw kosten verlagen.

Trainings-, compliance- en certificeringsservices. Veiligheidstrainingen.

Training, compliance & certificering

Of u nu vertrouwt op onze veiligheidstechnieker of veiligheidswacht, u kunt er altijd vanuit gaan dat onze hoge standaards de veiligheid en efficiëntie vergroten en uw kosten verlagen. Onze gespecialiseerde en aangepaste training services bestaan uit opleidingen die nauwkeurig aansluiten bij wat u aan veiligheidstrainingen nodig heeft. De trainingen kunnen plaatsvinden waar het voor uw bedrijf het best uitkomt, ofwel in één van de trainingsfaciliteiten van Total Safety of op een door u gekozen locatie.

Turnaroundservices voor het verbeteren van de veiligheid in fabrieken of raffinaderijen, voor het verkorten van de duur en het verlagen van de kosten.

Turnaround & Shutdown

Total Safety biedt een reeks bewezen strategische turnaroundservices voor elk scenario waarmee de veiligheid in de fabriek of raffinaderij verbeterd wordt, de periodes voor turnaround korter worden, en de kosten op de locatie verlaagd worden. Door gebruik te maken van onze deskundige services kunt u de compliance van veiligheidsregels, de kwaliteitscontrole en de verantwoordingsplicht verbeteren, terwijl u tegelijkertijd 24 uur per dag toegang heeft tot veiligheidsuitrusting en getraind personeel.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software