You are using an Unsupported Browser

Please upgrade to Microsoft Edge, Firefox or Chrome for optimized website viewing.

We’re helping companies to adapt and change with managed COVID-19 worker safety solutions. Learn More

We’re helping companies to adapt and change with managed COVID-19 worker safety solutions. Learn More

Call Us Cart
Login / Register

Total Safety zet zich in om arbeiders die werkzaam zijn in gevaarlijke beroepen, te beschermen.

Het werk in de exploratie en productie van olie en gas hoort daar zeker bij. Of u zich nu zorgen maakt over H2S-detectie, brandpreventie, affakkelen van gas, valbescherming en reddingswerkzaamheden, koel- of verwarmingsstations, gespecialiseerd veiligheidspersoneel, training of medische services – wij hebben wat u nodig heeft op het gebied van veiligheid voor werkzaamheden met een hoog risico.

Total Safety is Browz-gecertificeerd Leveranciersbeheer

Communicatie

Total Safety levert apparatuur en services voor industriële communicatie die zelfs gebruikt kunnen worden in faciliteiten met de strengste eisen. Met de communicatieoplossingen van Total Safety kunt u de veiligheid verhogen door directe communicatie in noodgevallen mogelijk te maken. Tevens kunt u de productiviteit maximaliseren door medewerkers in staat te stellen om snel te communiceren tijdens een onderhoud, shutdown, turnaround, training, reddingsoperaties en noodsituaties, flessenwacht, brandwacht en boringwacht.

Meer informatie ›

Apparatuur en services voor industriële communicatie. Voor gebruik tijdens onderhoud, shutdown, turnaround en meer.
Services voor noodmaatregelen voor kritieke operationele activiteiten. ademluchtsystemen, gasdetectie en -monitoring, planning voor noodgevallen.

Emergency Response

Dankzij de Emergency Response service van Total Safety kan uw bedrijf een noodmaatregelenplan samenstellen om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers te garanderen tijdens ernstige noodgevallen. Onze expertise in industriële veiligheid, ademluchtsystemen, gasdetectie en monitoring services in combinatie met een juiste planning helpen bij het creëren van een ideale werkomgeving voor goed geplande en veilige werkzaamheden.

Meer informatie ›

Materiaal & technologie

Total Safety streeft naar het consistent beoordelen en verbeteren van de uitrusting, technologie en processen waarmee een ongevalvrije werkomgeving gestimuleerd wordt, compliance gegarandeerd wordt en uw bedrijf te allen tijde efficiënt kan draaien. Wij hebben sterke samenwerkingsverbanden opgezet met de allerbeste fabrikanten in de sector om onze vakkundige services aan te vullen en u te kunnen voorzien van de beste producten voor de beste prijs.

Meer informatie ›

Uitrusting, technologie en processen om een ongevalvrije werkvloer te ondersteunen.
Valstop- en valbeveiligingsservices. Eliminatie en controle. Valbeveiligingsuitrusting, -systemen en -inspectie.

Valbescherming

De valbeveiligingservices van Total Safety (eliminatie/controle) kunnen volledig aangepast worden aan uw behoeften. Wij ondersteunen niet alleen uw streven naar een veilige werkplek voor uw medewerkers, we helpen u ook te voldoen aan compliance uitdagingen en houden daarbij rekening met operationele, budget- en milieubeperkingen.

Meer informatie ›

Brandbescherming

Total Safety beschikt over de mensen, programma's en processen die nodig zijn om uw totaalleverancier te kunnen zijn op het gebied van inspectie-, test- en maintenance services inzake brandbescherming. En omdat wij bijna 40 jaar ervaring hebben in brandbescherming en engineering-, ontwerp- en installatie (EDI)-services op dat gebied, is Total Safety een wereldwijd erkende marktleider voor brandbeschermingsoplossingen voor veel verschillende sectoren.

Meer informatie ›

Brandbescherming, en test- en onderhoudsservices. Engineering-, ontwerp- en installatie (EDI)-services voor brandbescherming.

Gasdetectie

Total Safety beschikt over de meeste gasdetectie- en monitoringssystemen ter wereld voor de upstream-, midstream-, downstream- en mijnbouwsectoren, en onze systemen met meerdere detectiepunten kunnen snel ingezet worden voor noodservices, turnaround- en shutdownapplicaties, toegang tot besloten ruimtes, en applicaties voor het monitoren van de omgeving.

Meer informatie ›

Gasdetectie- en monitoringsservices voor noodgevallen, turnaround, shutdown, en toegang tot besloten ruimtes.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Total Safety heeft een uniek, flexibel model voor bedrijfshulpverlening (BHV) opgesteld dat aangepast kan worden aan elke klant, site, medewerker en locatie conform de plaatselijke richtlijnen. Zelfs afgelegen locaties zijn geen probleem. Total Safety voorziet u van goed getrainde medische professionals, medische pakketten en diensten die aangepast kunnen worden om mogelijke servicehiaten te vullen.

Meer informatie ›

Professioneel & technisch personeel

Het VGM (veiligheid, gezondheid en milieu)-personeel van Total Safety heeft expertise in de industrie en overheid en kan u helpen om te voldoen aan de nationale en regionale regelgeving. Onze professionele safety services staan garant om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en de omringende omgeving te verzekeren. En daarbij kunt u Total Safety altijd benaderen voor een uitgebreide reeks technische VGM-services, waaronder autorisatie- en databeheer van veiligheidsinformatiebladen.

Meer informatie ›

VGM-personeel (veiligheid, gezondheid en milieu) De services omvatten databeheer, design en installatie, industriële hygiëne, siteonderzoek, expert-getuigen en nog veel meer.
Industriële ademhalingsbeschermingsservices en -uitrusting. ademluchtservices en -systemen voor gebruik aan land en offshore.

Ademhalingsbescherming

Wend u tot Total Safety voor industriële ademhalingsbescherming en services waarop u kunt vertrouwen. Total Safety beschikt over een compleet assortiment industriële ademhalingsbeschermings- en ademluchtservices voor on- en offshore gebruik

Meer informatie ›

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel

Total Safety beschikt over opgeleid en ervaren veiligheidspersoneel en processen zodat u ervan op aankunt dat we alleen de beste safety experts aan uw projecten toewijzen. Of u nu vertrouwt op onze veiligheidstechnieker of veiligheidswacht, u kunt er altijd vanuit gaan dat onze hoge standaards de veiligheid en efficiëntie vergroten en uw kosten verlagen.

Meer informatie ›

Gespecialiseerd veiligheidspersoneel voor alle projecten. SSP-management, projectuitvoering, HR, training en uitvoering in het veld.
Trainings-, compliance- en certificeringsservices. Veiligheidstrainingen.

Training, compliance & certificering

Of u nu vertrouwt op onze veiligheidstechnieker of veiligheidswacht, u kunt er altijd vanuit gaan dat onze hoge standaards de veiligheid en efficiëntie vergroten en uw kosten verlagen. Onze gespecialiseerde en aangepaste training services bestaan uit opleidingen die nauwkeurig aansluiten bij wat u aan veiligheidstrainingen nodig heeft. De trainingen kunnen plaatsvinden waar het voor uw bedrijf het best uitkomt, ofwel in één van de trainingsfaciliteiten van Total Safety of op een door u gekozen locatie.

Meer informatie ›

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software